Detingut un home a Sabadell per assassinar la seva dona i amagar el seu cos a un bagul

Si es confirma que és un cas de violència masclista, l'Amal serà la setena víctima mortal a Catalunya aquest 2021

Minut de silenci davant l'Ajuntament de Sabadell contra l'assassinat de l'Amal
Minut de silenci davant l'Ajuntament de Sabadell contra l'assassinat de l'Amal

Minut de silenci davant l'Ajuntament de Sabadell contra l'assassinat de l'Amal

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquesta nit a Sabadell un home de 62 anys que ha confessat a comissaria haver assassinat la seva parella, Amal, de 38 anys i d’origen marroquí. El presumpte autor el delicte hauria apunyalat la seva dona i l’hauria amagat durant dos dies a un bagul del domicili on ambdós vivien, a la rambla de la ciutat.

Després de la confessió de l’home, de nacionalitat espanyola, agents dels Mossos es van desplaçar fins al lloc dels fets amb un metge forense i van certificar la mort de la dona, que presentava evidents signes de violència. El detingut es va negar a acompanyar la policia al domicili, de manera que el seu advocat va ser qui estava present quan els agents van trobar el cos de la víctima dins d’un bagul.

El crim es va cometre dilluns i, de fet, la família de l’Amal feia dos dies que la buscava. Com que no tenien notícies d’ella, la seva cosina va intentar entrar al domicili situat a la Rambla de Sabadell -sense èxit- i va recórrer a la policia municipal, que tampoc va aconseguir-ho. El dimecres a la tarda, els Bombers van poder accedir al pis entrant pel balcó, amb l’ajuda d’una escala, però el van trobar buit perquè, com expliquen els Mossos a El Periódico, probablement el cos de la víctima ja estaria dins del bagul.

En cas de confirmar-se que es tracta d’un crim masclista, l’Amal seria la setena víctima de violència de gènere a Catalunya el 2021. En l’àmbit estatal, la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha comptabilitzat aquest any 26 víctimes que han mort a mans de les seves parelles o exparelles i el cas de Sabadell elevaria la xifra a 27.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides