Seat-Martorell tanca dos dies per la manca de microxips

La planta reprendrà l'activitat dimecres, però dues de les tres línies seguiran aturades

Fabrica Seat
Fabrica Seat

La planta de Seat a Martorell atura la producció durant dos dies per la falta de subministraments de semiconductors (microxips). La direcció de l’empresa automobilística apunta que no descarta ajustos addicionals un cop es reprengui l’activitat. De fet, està previst que dimecres vinent, la planta de Seat a Martorell reprengui la producció en la línia 1, però que les línies 2 i 3 de producció continuïn aturades.

La direcció de Seat-Martorell ja va avançar fa uns dies que malgrat els grans esforços per a mantenir obertes les línies de producció, l’escassetat en el subministrament global de semiconductors, que afecta a tota la indústria de l’automòbil, obligava a aquest tancament de la planta de Martorell.

En aquest sentit, Seat afirma que s’han acordat mesures de flexibilitat interna amb els representants sindicals i que, si bé la companyia està fent tot el possible per a mantenir la producció habitual, no es poden descartar ajustos addicionals.

Tot i el tancament de dos dies en la producció de Seat a Martorell, l’empresa diu que la demanda dels models Seat i Cupra es troba actualment en nivells d’abans de l’inici de la pandèmia de covid-19. I que en el cas de Cupra han lliurat ja més cotxes en els primers cinc mesos de l’any que en el conjunt de 2020. En aquest sentit, Seat diu que faran tot el possible per a fabricar i lliurar aquesta alta demanda als seus concessionaris i clients en el menor temps possible.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides