Els Bombers donen per estabilitzat i en fase de control el foc de Llançà

L'incendi ha cremat més de 400 hectàrees en unes 36 hores

Més de 36 hores després de l’inici de l’incendi, els bombers donen per estabilitzat i en fase de control el foc que des de divendres cremava terreny forestal al terme municipal de Llançà, a l’Alt Empordà i que va obligar a evacuar més de 350 persones. El foc, que hauria estat provocat per una burilla, ha cremat més de 400 hectàrees, la majoria dins del parc natural del Cap de Creus.

L’incendi va començar divendres als volts de les 13:25, hora en què van rebre l’avís els bombers. La principal sospita, per ara, és que una burilla llançada des d’un cotxe va ser l’origen del foc. Els mossos estan investigant l’ADN de la burilla per aconseguir trobar l’autor dels fets.

Per tal d’apagar el foc, els bombers han destinat gairebé un centenar de dotacions, entre terrestres i aèries, que han treballat sobre el terreny per evitar que el foc, que tenia un potencial per cremar 2.000 hectàrees, frenés vora les 500.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides