El TSJC es declara competent per jutjat el cupaire Pau Juvillà

El diputat de la CUP està acusat de desobediència per penjar llaços grocs com a regidor de la Paeria

Pau Juvillà
Pau Juvillà

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha fet pública una resolució de la Sala Civil i Penal en la qual es declara competent un cop examinada l’exposició raonada remesa pel jutjat d’Instrucció per continuar la investigació per delicte de desobediència al diputat de la CUP del Parlament de Catalunya, Pau Juvillà.

El diputat cupaire està acusat de desobediència en l’etapa que va ser regidor de la CUP a l’Ajuntament de Lleida. S’acusa Juvillà de no retirar llaços grocs que tenia al despatx de la Paeria durant la campanya de les eleccions municipals del 2019. El cas va arribar als tribunals a partir d’una denúncia de Ciutadans davant la Junta Electoral.

Ara el TSJC ha desestimat la sol·licitud de Juvillà en la qual demanava la nul·litat de l’exposició raonada així com la declaració d’incompetència per a procedir el judici per part de la Sala Civil i Penal del TSJC. Aquest tribunal també ha decidit nomenar instructor del cas al ponent i magistrat Fernando Lacaba Sánchez per a l’examen de les actuacions rebudes i serà l’encarregat d’ordenar l’obertura del judici oral.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides