Per què a Cupra-Seat estan molestos amb el FC Barcelona?

Està bé, i es obligat, mostrar l’agraïment a les persones que, amb la seva actitud, comportament o generositat et milloren la vida. Així ho ha fet Enric Masip, assessor en nòmina del Barça de Joan Laporta, publicant una piulada en la qual expressa el seu infinit agraïment a SternMotor, un concessionari de Mercedes on l’empleat-executiu del FC Barcelona ha recollit un vehicle que, per les seves explicacions i el vídeo que les acompanya, podrà gaudir des d’avui mateix.

Es pot inferir que les condicions son excepcionals per a aquest nou conductor de Mercedes, que ha fet ostentació del que pot considerar-se casi un ‘regal’, una ganga que, segurament, el concessionari no li hauria posat al seu abast abans de les eleccions del FC Barcelona.

El problema és que els executius del club, els més importants com Enric Masip, es deuen al contracte en exclusiva subscrit per part del FC Barcelona amb Cupra, marca de la gamma alta de Seat, perquè es moguin, entrin i surtin del club amb el cotxe oficial al qual tenen dret com a alts càrrecs.

Si Masip té vehicle oficial assignat no ha donat les gràcies a Cupra i, en qualsevol cas, encara que no el tingui, l’exhibició del seu Mercedes segur que als gestors de Cupra, que han apostat fort pel FC Barcelona, no els haurà fet cap gràcia.

A més, el gest personal de l’assessor esportiu de Joan Laporta de presumir d’un nou Mercedes no encaixa amb la filosofia de retallades, austeritat i control de les despeses que hauria de dominar la vida del club.

(Visited 480 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

1 comentari a “Per què a Cupra-Seat estan molestos amb el FC Barcelona?”

Feu un comentari