Aragonès avança que es prendran noves mesures per frenar la covid

El president ha visitat amb el conseller Argimon l'Hospital Universitari de Bellvitge per analitzar la delicada situació

Reunió del president Aragonès amb responsables de Salut
Reunió del president Aragonès amb responsables de Salut

El president Pere Aragonès, acompanyat del conseller de Salut, Josep Maria Argimon, ha visitat l’Hospital Universitari de Bellvitge i s’ha reunit amb treballadors del centre per conèixer de primera mà l’evolució de la pandèmia de la covid-19. Després de la trobada, Aragonès ha avançat: “Entre avui i demà es prendran noves mesures, que anunciarem demà o demà passat”.

En aquest mateix sentit, el conseller Argimon reconeixia que “estem en un mal moment, l’augment de contagis ha estat explosiu”. Considera clau per controlar la pandèmia fer quarantena dels positius i dels seus contactes. Només les persones amb la pauta completa seguiran sense haver de fer la quarantena.

Al Govern li preocupen especialment els sanitaris, i insisteixen en la necessitat de protegir-los: “Augmenten els contagis i, inevitablement, hi ha més baixes de sanitaris, és un tema que ens preocupa”. Argimon també ha afirmat que ell seria partidari de recuperar la mascareta al carrer.

Finalment, el president Aragonès ha demanat al govern espanyol que acceleri la posada en marxa de la venda de tests a les farmàcies. També li han preguntat pel nou govern de Pedro Sánchez, però s’ha limitat a dir: “El més important no és el qui, sinó el què; demanem que portin una proposta sobre la resolució del conflicte polític a la reunió de la taula de diàleg del setembre”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.