Omplir el Liceu sense ni una sola veu discordant

El president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, va omplir el Liceu amb més de 300 persones per anunciar que l’endemà el Consell de Ministres aprovaria els indults als nou líders independentistes empresonats per la causa de l’1-O. El socialisme ho va vendre com un gran acte amb la societat civil i política catalana. Però poc després, amb una anàlisi més detallada dels noms dels assistents, quedava clar que el públic no deixava de ser una representació de gent que ja estava d’acord amb el que Sánchez es disposava a explicar.

Poca oposició i ben pocs matisos hi havia a la platea del Liceu. Les principals autoritats polítiques de Catalunya van donar l’esquena al president espanyol i a l’acte que va muntar, tot al·legant que era un esdeveniment propagandístic sense calat polític. De fet, en van fer bandera, de no anar-hi. I entre els assistents només hi havia representants d’entitats que ja havien manifestat el seu suport als indults. Així, era molt més fàcil fer la conferència entre aplaudiments, és clar. De fet, quan un militant d’Arran va interrompre Sánchez demanant independència, i quan una dona va demanar més diàleg, la mateixa Moncloa admetia que eren dues persones que se’ls havien “col·lat”, de manera que van reconèixer que ningú que pensés com ells hauria d’haver estat convidat a l’acte.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

2 comentaris a “Omplir el Liceu sense ni una sola veu discordant”

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.