Sánchez diu que la independència “és una cosa del segle passat”

El president espanyol insta els socialistes a assumir "amb valentia i coratge" el diàleg a Catalunya

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha defensat aquest dissabte els indults i ha demanat confiar en la “intel·ligència i l’empatia” de la ciutadania espanyola. En un discurs al Comitè Federal del PSOE, Sánchez ha dit que “quan una causa és justa i convenient, cal anar més enllà dels dubtes inicials i els vells perjudicis”.

El socialista ha afirmat que “ara cal restaurar la convivència” a Catalunya i que els indults són “un rotund missatge d’empatia” de la ciutadania espanyola a la catalana.

Sánchez ha dit que la independència “és una cosa del segle passat” i que ningú “té dret a obligar milions de catalans a escollir entre dues identitats perfectament compatibles”. “Vivim junts, convivim junts i, per tant, decidim junts”, ha remarcat.

Sánchez ha dit que “la societat espanyola té una capacitat extraordinària de transformar-se i assumir amb convicció noves realitats” i que les decisions polítiques “també han de tenir aquesta capacitat”.

El president del govern espanyol també ha instat als seus, els socialistes, a assumir “amb valentia i coratge” el diàleg a Catalunya. “El PSOE sempre ha estimat a Espanya; els independentistes hauran d’escoltar les nostres conviccions”, ha advertit Sánchez.

(Visited 102 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari