Inés Arrimadas no arrossega

Ciutadans ha caigut en desgràcia; fins i tot a Catalunya. La tendència a la baixa a velocitat de fórmula 1 i els darrers resultats electorals han fet del partit liberal una marca que no cotitza al panorama polític. A la cúpula de Catalunya, però, segueixen pensant que si volen arrossegar gent, encara poden jugar la carta de passejar la seva líder, Inés Arrimadas, la que va aconseguir guanyar les eleccions del 2017.

Però ni això els funciona ja. Tant és així que la setmana passada tenien programat un acte amb Inés Arrimadas per omplir un auditori, i quan van veure que no ho farien, van acabar canviant l’acte públic per una reunió privada amb militants de Figueres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Inés Arrimadas no arrossega”

Deixa un comentari

Notícies més llegides