Aragonès i Sánchez es reuniran ben aviat per abordar la taula de diàleg

La portaveu del govern espanyol demana a l'independentisme "realisme" a l'hora de plantejar reivindicacions

Pedro Sánchez i Pere Aragonès en una imatge d'arxiu

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero, ha afirmat aquest dimarts que un cop concedits els indults als presos del procés el president espanyol, Pedro Sánchez, i el president de la Generalitat, Pere Aragonès, es reuniran “d’aquí a poc” a la Moncloa. La cita, segons Montero, tindrà lloc “en els pròxims dies” i ha de donar pas a la represa de la taula de diàleg entre els dos executius.

La portaveu ha demanat a les formacions independentistes que apliquin “una dosi de realitat, pragmatisme i viabilitat” a l’hora de plantejar les seves reivindicacions. Montero ha estat taxativa i ha assegurat que el seu govern “no convocarà un referèndum d’autodeterminació” ni “permetrà una declaració unilateral d’independència”.

En roda de premsa després de la compareixença de Sánchez per anunciar l’aprovació dels indults, Montero ha recordat que l’executiu espera poder avançar en “la confortabilitat del conjunt de Catalunya a Espanya”, però sempre “dins de l’ordre legal i constitucional”.

En aquest motiu ha demanat a l’independentisme que no creï “expectatives que no es poden realitzar” perquè només generen “frustració”, i aposti per “propostes viables” i “possibles”.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.