Sànchez, sobre l’afer amb Junts: “Ningú m’ha demanat la dimissió”

El secretari general acusa els crítics d'actuar des de la "ignorància" i la "mala fe", i es considera "pare" de l'1-O

Jordi Sànchez

Jordi Sànchez, secretari general de Junts, ha comparegut aquest dilluns en roda de premsa després de l’executiva del partit. Ho ha fet de manera presencial, senyal de la rellevància de la convocatòria, després d’uns dies de remor interna a la formació liderada per Carles Puigdemont pel posicionament que va efectuar la setmana passada sobre el valor de l’1-O. Davant les crítiques de dirigents de la formació i d’un pols dels seus crítics per rellevar-lo, Sànchez ha assenyalat que ningú li ha demanat la dimissió i ha assenyalat que en els últims dies hi ha hagut nou altes i tres baixes d’afiliats.

“En cap cas vaig escriure o he pensat mai que l’1-O no es va fer per guanyar la independència. Vam fer l’1-O per fer la independència. Qui cregui que, en aquest cas, vaig contribuir modestament al referèndum renunciant a la independència, o és que és molt ignorant o té mala fe. La ignorància es perdona, la mala fe s’ha de superar”, ha reflexionat Sànchez. També ha dit que es considera pare de l’1-O.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides