Illa, sobre el ‘pla ocult’ d’ERC per la independència: “Ni ells se’l creuen”

Assegura que des de 2017 no s'ha trencat l'estat de dret perquè hi ha "molta gent en contra de la secessió"

La Guàrdia Civil va descobrir un “full de ruta” que parlava de la taula de diàleg com a un instrument per a enfrontar a l’Estat i la Generalitat i que ERC ja comptava amb un pla traçat molt “complex i detallat” per portar a terme la declaració unilateral d’independència. El document va ser trobat al telèfon de l’exconseller d’ERC, Xavier Vendrell.

El líder del PSC, Salvador Illa, ha assegurat avui en una entrevista a Antena 3 que aquest suposat pla ocult per aconseguir la independència “no s’ho creuen ni ells”. Illa ha assegurat que des de 2017 a Catalunya “no s’ha trencat el marc de l’estat de dret ni la convivència, que és una línia vermella”.

El líder de l’oposició ha afirmat que si l’estat de dret no s’ha trencat a Catalunya és perquè hi ha “molta gent en contra de la secessió”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides