El PP recollirà finalment firmes contra els indults a Barcelona

Ho farà diumenge, just quan s'estarà produint la protesta a la plaça Colón de la capital d'Espanya

El PP de Catalunya posarà finalment una carpa a Barcelona per recollir firmes contra els indults, tal com està fent arreu de l’Estat. A Catalunya, però, aquest punt de recollida de firmes només estarà disponible el proper diumenge a la plaça Espanya de la capital catalana, just quan s’estarà produint la protesta a la plaça Colón de Madrid.

Podrien haver-hi més carpes en altres municipis catalans si els presidents provincials o locals del partit així ho decideixen, tal com s’ha acordat amb la direcció del partit a Catalunya. Tanmateix, per ara al partit no li consta que cap de les agrupacions locals ho hagi volgut fer. De fet, aquesta estratègia marcadament diferent de la que segueix la formació a la resta de l’Estat també ha estat pactada entre Pablo Casado i Alejandro Fernández.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides