Sánchez demana “magnanimitat i comprensió” pels indults als presos

Entén que hi hagi qui tingui "objeccions", però ha demanat "confiança" en l'aposta per la "convivència"

Pedro Sánchez ha demanat “comprensió i magnanimitat” a la societat espanyola davant la possibilitat que es concedeixin els indults als dirigents sobiranistes condemnats pel Tribunal Suprem.

De visita a l’Argentina, el president del govern espanyol ha dit que entén que hi hagi qui tingui “objeccions” sobre aquesta decisió del govern espanyol, però ha demanat “confiança” en l'”aposta per la convivència” de l’executiu.

Al costat del president de l’Argentina, Alberto Fernández, Sánchez ha reclamat “un retrobament entre la societat catalana i el conjunt de la societat espanyola”.

En aquest sentit, ha elogiat la carta publicada pel president d’Esquerra, Oriol Junqueras, en què qüestionava la via unilateral i ha apuntat que “qualsevol pas a favor de la distensió és benvingut”.

Pel que fa a la pròxima reunió de la taula de diàleg, Sánchez ha dit que “el primer pas” és una reunió amb el president de la Generalitat, Pere Aragonès, a La Moncloa. “I després veurem quan s’ha de celebrar la taula de diàleg”, ha assenyalat.

Sobre la possibilitat que Junqueras formi part de la taula de diàleg, ha respost que no vol “vetar ningú” tot i que ha remarcat que és una taula “entre governs”.

(Visited 54 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari