Élite Taxi, acusació particular contra David Madí

El sindicat compareix al cas Volhov pel presumpte tràfic d'influències de l'ex-mà dreta de Mas al mercat dels VTC

David Madí, en un acte l'any 2015
David Madí, en un acte l'any 2015

El sindicat de taxistes Élite Taxi ha estat admès com a acusació particular contra l’exdirigent de CDC David Madí en la causa sobre presumpte desviament de fons al procés que investiga el Jutjat d’Instrucció número 1 de Barcelona, que va donar lloc l’operació Volhov.

En concret, Élite Taxi hi compareix per la presumpta comissió d’un delicte de tràfic d’influències relacionat amb el mercat dels vehicles de transport amb conductor (VTC) pel qual no només s’investiga l’actuació de Madí, sinó també d’alts càrrecs de la conselleria de Territori i de l’empresa Uber.

El sindicat de taxistes, que sospita que Madí va exercir d’intermediari a sou d’Uber, va sol·licitar personar-se com a acusació particular la passada tardor en aquest cas perquè considera que l’exdirigent convergent va causar un greu perjudici al sector del taxi.

Madí, que va ser secretari de Comunicació i Estratègia del darrer govern de Jordi Pujol, i responsable de la mateixa àrea a Convergència quan Artur Mas va ser líder de l’oposició, va ser detingut en el marc de l’operació Volhov l’octubre del 2020.

De seguida va quedar en llibertat amb càrrecs, però sense mesures cautelars, el mateix que l’exconseller d’ERC Xavier Vendrell i l’empresari Oriol Soler, integrants del denominat estat major del procés juntament amb Madí, entre altres.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Élite Taxi, acusació particular contra David Madí”

Deixa un comentari

Notícies més llegides