Ciutadans denuncia a Europa que TV3 fa un mal ús dels fons covid

Segons la formació taronja, la televisió pública catalana compra amb aquests diners programes a productores

TV3

La utilització dels fons covid per part de la direcció de TV3 per comprar material audiovisual a diferents productores afins a l’independentisme ha arribat a Brussel·les de la mà de Ciutadans. El seu diputat Jordi Cañas ha registrat una pregunta per escrit a la Comissió Europea sobre la possibilitat que aquesta obri una comissió d’investigació respecte “el correcte ús de la Generalitat de Catalunya dels mecanismes financers habilitats per la UE per reforçar els sistemes sanitaris”.

Cañas recorda en el seu escrit que a Espanya, fruit del model de descentralització política, són les comunitats autònomes les encarregades de gestionar el sistema sanitari, “quedant reservades per a l’Estat aquelles funcions necessàries per a garantir la unitat i solidaritat del sistema sanitari”.

En aquest context, l’eurodiputat adverteix a la Comissió que la directora de la Corporació Catalana de Mitjans de Comunicació Audiovisuals, Núria Llorach, va reconèixer la setmana passada al Parlament i a preguntes de l’oposició “haver utilitzat aquests fons per comprar programes de la productora Minoria absoluta i documentals sobre el procés polític separatista català al grup Mediapro”.

(Visited 259 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari