Arran assenyala Pilar Rahola

L'organització juvenil de la CUP l'acusa de ser "còmplice del genocidi cap al poble palestí"

Pintada d'Arran a la segona residència de Rahola
Pintada d'Arran a la segona residència de Rahola

Pilar Rahola ha estat assenyalada pel seu suport a Israel per l’organització juvenil independentista Arran, mitjançant pintades realitzades amb esprai a un mur exterior de la segona residència de la col·laboradora de TV3, ubicada a Cadaqués.

Arran, que forma part de la CUP, ha reivindicat l’acció difonent a Twitter el vídeo d’un encaputxat pintant el domicili de Rahola acompanyat d’un missatge que retreu a l’excolumnista de La Vanguardia que “aprofita el seu espai mediàtic per fer apologia de l’Estat d’Israel, convertint-se en còmplice del genocidi cap al poble palestí“.

Les pintades titllen Rahola de “còmplice del genocidi” i de “responsable”, i proclamen “Palestina lliure”. El vídeo mostrat per Arran inclou declaracions on Rahola culpa els palestins del conflicte i afirma que “el gran problema de la identitat palestina és que és forja en l’odi”, entre retalls de premsa sobre atacs israelians amb víctimes palestines.

En el vídeo, Arran acusa Rahola de ser “còmplice d’Israel, un estat genocida que des del 1948 ha massacrat el poble palestí sempre amb la cobertura mediàtica i militar, de l’imperialisme occidental” i explica “ens solidaritzem amb el poble palestí i la seva lluita per l’alliberament”.

El conflicte de Israel y Palestina és un factor de confrontació principal en política internacional entre dos sectors de l’independentisme. D’una banda hi ha el sector de l’antiga Convergència, defensor de la postura d’Israel, i d’una altra l’esquerra independentista, particularment la CUP, arrenglerada amb la causa palestina.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Arran assenyala Pilar Rahola”

 1. A esta Rahola,
  Lo único que le va y le importa es la pasta
  Dinerest, dinerets
  Ni la indeoendencia , ni el Puchi, ni la justicia, y ya sabemos quien tiene el dinero, el lobby judio
  Ya se lo decía a un compañero profe de ingles en Manresa en 1995 y militante de ERC, está Rahola, no es trigo limpio. Y me contestaba, pero es que vale por dos tíos
  NO COMMENT

  Respon

Deixa un comentari

Notícies més llegides