Casado a Sánchez: “No consentirem que ho tornin a fer, ni els colpistes ni vostè”

El líder del PP acusa el president del govern de no treballar per als espanyols

Pablo Casado al Congrés

El president del PP, Pablo Casado, ha carregat contra la intenció del president del Govern, Pedro Sánchez, d’indultar els líders independentistes que es troben complint condemna a la presó. En la sessió de control al govern en el Congrés dels Diputats, Casado li ha dit a Sánchez que “vostè va mentir als espanyols dient que no pactaria amb els independentistes i ara es deu a ells i no als espanyols”, afegint que “i ara prefereix posar en risc l’Espanya constitucional per a mantenir-se en el poder”.

El president Sánchez ha respost que els indults és una mesura de gràcia que està en mans de l’executiu. Davant aquesta resposta, Casado ha afirmat que “això serà la seva quitança i l’epitafi del PSOE a l’Espanya constitucional. Se li està acabant el temps”. El líder del PP ha dit que el seu partit pensa lluitar contra els indults “fins a les últimes conseqüències”, i ha insistit que els populars recorreran la mesura al Tribunal Suprem i ha anunciat reformes legals si arriba al Govern per a endurir les penes per actuacions com les dels independentistes condemnats. Casado li ha dit a Sánchez que “no consentirem que ho tornin a fer, ni els colpistes ni vostè”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides