Quins programes de TV3 i Catalunya Ràdio s’han suspès per contagis de la Covid?

Rosa Maria Montelles, personatge del programa 'Està passant' de TV3, anuncia que els presentadors estan confinats per contactes amb un positiu en la Covid-19

Està passant i El búnquer. Una persona estretament relacionada amb membres de l’equip del programa es va contagiar de la Covid i tots els seus integrants s’han hagut de confinar. Això va fer que en començar el programa del dijous 20, en comptes dels dos presentadors habituals –Toni Soler i Jair Domínguez– apareguessin a la pantalla dues figures de cartró d’ells siluetejades i que un dels seus personatges, la ultranacionalista Rosa Maria Montelles, anunciés en to d’humor el problema. Després de la seva intervenció, la resta de l’Està passant es va confegir en base a gags de programes anteriors. L’endemà no es va emetre i el programa anterior –Tot es mou– es va allargar una hora.

Com que Jair Domínguez també presenta el programa El búnquer, que s’emet a Catalunya Ràdio de dilluns a divendres, de 10  11 de la nit, aquest problema també el va. El dijous es va emetre amb normalitat, perquè s’havia enregistrat abans de prendre la decisió de confinar els membres de l’equip de l’Està passant. El divendres es va programar un capítol titulat “Millors moments”, amb gravacions dels que s’havien dedicat dies enrere a Jimmi Hendrix i Manuel Vázquez Montalbán. El búnquer el presenten, a més de Jair Domínguez, Lluís Jutglar (Peyu) i Neus Rossell. Peyu també col·labora a l’Està passant, amb la qual cosa també ha hagut d’assumir les mesures de prevenció sanitària aplicades per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Dels resultats de les proves que s’han fet als integrants dels equips dels dos programes en depen que aquesta setmana el Tot es mou s’allargui una hora uns dies més i que El Búnquer torni a la normalitat.

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides