Tardà acusa JxCat de fer un discurs fals per aparèixer com a “patriotes de veritat”

L'exdirigent d'ERC alerta que una repetició electoral a Catalunya seria "jugar a la ruleta russa"

Joan Tardà
Joan Tardà

L’exportaveu d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, ha denunciat que JxCat “s’han vist obligats a generar un discurs polític basat en falsedats, perquè només a partir d’aquestes ells podien aparèixer com a patriotes de veritat”.

En una entrevista a La Vanguardia, l’exdirigent d’ERC ha lamentat que “ells (JxCat) han intentat competir amb ERC per veure si podien quedar-se amb el tros més gran del pastís independentista, quan nosaltres estem en la fase de fer el pastís més gran, d’acumular forces”.

En aquest context, Joan Tardà ha denunciat que el fet que JxCat no hagi donat suport encara a la candidatura del republicà Pere Aragonès a la presidència de la Generalitat “és una situació políticament escandalosa”, afegint que “JxCat presumeix d’un patriotisme que no exerceix”.

Tardà alerta també que “perdre el temps i no fer Govern, no sols es juga a la ruleta russa d’una repetició electoral que desembocaria en rancúnia i ens portaria a una gran abstenció, sinó que també és un acte d’irresponsabilitat”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides