Quin pròxim acomiadament prepara Joan Laporta al Barça?

Joan Laporta
Joan Laporta

Les destitucions pròpies d’un canvi de junta directiva, de model de governança i d’entrada de nous alts càrrecs executius tot just acaben de començar al Barça de Joan Laporta. Només Albert Soler i Roman Gómez Ponti, personatges del staff de Josep Maria Bartomeu, han passat fins ara per recursos humans per a recollir el seu finiquito i donar carpetada a la seva etapa blaugrana.

Aviat s’espera la fulminant destitució de Maria Vallés al capdavant de la Fundació Barça, càrrec que va assumir el 2016 amb un balanç de gestió veritablement mediocre, poc visible i sobretot amb un malbaratament dels recursos de la Fundació i del club amb la inestimable col·laboració de Jordi Cardoner, directiu en cap d’aquest organisme i no menys responsable dels seus pèssims resultats.

Tots dos, Jordi Cardoner i Maria Vallés, es van confabular ràpidament per tancar la Fundació a qualsevol que pogués o volgués furgar entre les seves moltes fissures. Per això, una de les seves primeres actuacions conjuntes va ser liquidar de males maneres a una de les executives històriques del club, Mercè Garriga, que havia prestat serveis reconeguts i de màxima eficiència a les administracions d’Anton Parera, Josep Lluís Núñez, Joan Gaspart i Joan Laporta.

Amb l’arribada de Sandro Rosell, va ser ubicada a la Fundació, on va continuar treballant amb la mateixa professionalitat i excel·lència, fins que amb el relleu de la direcció general a la Fundació, la nova responsable, Maria Vallés, va decidir prescindir dels seus serveis, no sense abans fer-li la vida impossible. La indemnització va ser generosa, com corresponia a la seva antiguitat en el club, però no prou per a digerir el maltractament rebut.

Ara, Mercè Garriga acaba de tornar per la porta gran de la mà de Joan Laporta, amb un poder executiu important i amb ganes d’assistir al final d’una etapa de la Fundació en la qual, a més, Maria Vallés, s’ha vist esquitxada pel Barçagate, no sols com a coneixedora des del principi dels plans de Jaume Masferrer sinó com a figura que va autoritzar el pagament d’algunes de les factures sospitoses. En el club existeix curiositat per veure com es desenvolupa la seva sortida.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides