Els periodistes es rebel·len pel caos dels grups polítics

La nova legislatura del Parlament de Catalunya ha deixat un grup polític més –i ja en són vuit–, una tensió entre partits com feia temps que no es veia i una ànsia de protagonisme de les formacions per marcar paquet en plenes negociacions que ha fet desesperar els periodistes d’informació política.

Així, després de les primeres setmanes i vist el caos que suposa seguir l’actualitat dels grups amb una certa dignitat, el Col·lectiu Ciutadella, l’associació de periodistes parlamentaris, va voler cantar-los les quaranta i va enviar als portaveus dels grups i als membres de la Mesa del Parlament una carta demanant-los que acordin horaris, racionalitzin les rodes de premsa, posin ordre al seu caos i pensin que la informació no es pot fer arribar ben treballada als ciutadans si ells dificulten la feina de la premsa.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

1 comentari a “Els periodistes es rebel·len pel caos dels grups polítics”

Deixa un comentari

Notícies més llegides