“Ells no hi tenen res a perdre”

Junts x Catalunya (JxCat) ha verbalitzat darrerament la possibilitat d’acabar deixant els republicans en solitari al Govern i passar a l’oposició. Aquesta opció la va posar sobre la taula el secretari general de JxCat, Jordi Sànchez, actualment a la presó per la causa de l’1-O.

A més, ha estat avalada, en cas de no trobar un acord que els faci sentir còmode, per altres veus autoritzades, com la presidenta del Parlament, Laura Borràs. La possibilitat de passar a l’oposició suposa deixar enrere càrrecs i poder. I això no agrada. “Ho diuen Sànchez o Borràs, que, amb respecte, tenen poc a perdre tenint en compte que lamentablement estan represaliats”, assegura un alt dirigent de JxCat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.