Baixen els pacients ingressats als hospitals i a les UCI de Catalunya

Els indicadors de la pandèmia frenen el creixement dels darrers dies

Coronavirus

La pressió hospitalària per la covid-19 ha baixat aquest divendres a Catalunya. En aquest sentit, han baixat els pacients ingressats als hospitals  (-31) i a les UCI (-9). Actualment romanen hospitalitzats 1.585 malalts, dels quals 489 romanen a les unitats de crítics.

D’altra banda, i segons les dades facilitades aquest divendres pel Departament de Salut, els principals indicadors de la pandèmia han frenat el creixement dels darrers dies. El risc de rebrot, que mesura el creixement potencial de l’epidèmia, ha baixat 1 punt i s’ha situat en els 291. Per la seva part, la velocitat de contagi del virus s’ha mantingut a 1,04 com en el darrer balanç. Això vol dir que 100 persones de mitja en contagien a 104 i que el virus continua en fase d’expansió (perquè es troba per sobre d’1).

Salut també ha notificat aquest divendres 1.806 casos i 19 defuncions. Des de l’inici de la pandèmia, s’han comunicat 649.545 contagis i 21.859 morts.

(Visited 106 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari