Cs acusa Vergés d’excloure Vox d’una reunió sobre la pandèmia

El diputat de Cs Nacho Martín Blanco denuncia que no se’ls ha convidat a una trobada de la conselleria amb les forces parlamentàries

Alba Vergés
Alba Vergés

Vox és l’única de les formacions amb representació al Parlament de Catalunya que no ha estat convidada a una reunió celebrada aquest dilluns, convocada per la consellera de Salut en funcions, Alba Vergés, per parlar sobre la situació de la pandèmia, segons ha denunciat el portaveu de Ciutadans a la cambra catalana, Nacho Martín Blanco.

Després de la trobada, Martín Blanco ha escrit a Twitter que “sembla que hem estat convidats tots els grups parlamentaris excepte Vox”. “No podem normalitzar una aberració antidemocràtica com aquesta. Ja n’hi ha prou!”, ha afegit.

El líder de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, ha retret a Vergés que “ens exclou de les seves reunions i nega informació a Vox”, i l’ha acusat de ser “la màxima responsable de la gestió criminal i la mort de la nostra gent gran”.

Així mateix, ha culpat la consellera de discriminar a policies i guàrdies civils. Els agents d’aquests cossos policials han estat vacunats en un percentatge molt inferior als dels Mossos d’Esquadra, i el jutge ha obligat la Generalitat a vacunar-los immediatament.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides