Albiach, el 9-N, l’1-O i el gran cacau mental

La presidenta del grup parlamentari d’En Comú Podem, Jéssica Albiach, té un dels cacaus mentals més grans de tot el procés. La setmana passada, la líder dels comuns va concedir una entrevista a un programa de televisió que presenta la periodista Gemma Nierga. I parlant de la possibilitat de fer un nou referèndum d’independència, van acabar parlant de l’1-O.

Aquí va ser on Nierga va preguntar-li què havia votat ella en aquella ocasió. Fruit de la confusió o de la mala memòria que provoca un fet al qual no se li dona massa importància, Albiach va respondre que havia votat al 9-N, quan la pregunta de la consulta tenia dues parts i era en forma d’arbre. Per més que la periodista hi insistia, la líder dels comuns ratificava que ella l’1-O va respondre a dues preguntes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides