Junts “desmitifica” el document d’Esquerra sobre el nou Govern

Artadi diu que no és res més que un "compendi" dels que ja s'havien intercanviat, però diu que s'està més a prop del pacte

elsa artadi jxcat
elsa artadi jxcat

La vicepresidenta de JxCat, Elsa Artadi, ha volgut “desmitificar” el document que ERC va lliurar a Junts dissabte passat. Un document que el vicepresident del Govern en funcions de president, Pere Aragonès, va qualificar de “complet” i que hauria de permetre desencallar un acord de govern.

En roda de premsa, Artadi ha assegurat que el document “no és res més que un compendi” dels que ja s’han anat intercanviant i que no hi ha “cap element nou”. Ha donat per fet que el respondran tal com diu que han fet fins ara.

Després de dos mesos de negociació, Artadi ha dit que ara s’està més a prop d’un acord amb ERC, ja que “s’ha fet molta feina” i ha evitat confirmar si aquest divendres hi haurà una reunió presencial dels equips negociadors.

Artadi ha explicat que prefereix mantenir les negociacions en “discreció” i prioritzar poder aconseguir un “bon acord” que no pas “anar marcant perfil cada setmana”. Així i tot, ha admès que a vegades han hagut de reaccionar a “filtracions” que s’han fet a la premsa.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.