Joan Josep Nuet votaria no a la independència de Catalunya

El diputat del grup republicà al Congrés recorda que milita en un partit diferent d'ERC

Joan Josep Nuet
Joan Josep Nuet

L’encara diputat del grup d’ERC al Congrés dels Diputats, Joan Josep Nuet, ha insistit que en un suposat referèndum sobre la independència de Catalunya, ell votaria no. En declaracions a la Cadena SER, Nuet recorda que ell milita en una altra formació, és dirigent de Comunistes de Catalunya i fundador de la plataforma política Sobiranistes, que es va presentar en coalició amb ERC en les darreres eleccions generals. El diputat del grup republicà al Congrés ha estat recentment inhabilitat pel Tribunal Suprem per desobediència quan era membre de la Mesa del Parlament de Catalunya.

Nuet ha afirmat que “jo no soc diputat d’ERC, el programa quan s’anunciava es deia així, però no és així. Jo soc diputat d’un partit que és sobiranista, que no és un partit independentista, i que ha fet una coalició electoral amb Esquerra Republicana”. El diputat del grup republicà al Congrés afegeix que “per tant jo segueixo sent militant del meu partit, com fa 35 anys, no m’he canviat de partit, ni m’he canviat d’idees”.

En aquest context, Nuet defensa que “hi ha una coalició amb ERC”, afegint que “ERC defensa la independència de Catalunya, el meu partit defensa un referèndum d’autodeterminació. Què vol dir? Que el camí que podem fer junts és immens, però en el moment que tinguem que dir si s’ha de fer la independència o no, ERC dirà que sí i jo diré que no”.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides