Marín nega amagar irregularitats en el Consell Esportiu de l’Hospitalet

L'advocat de l'acusació apunta, però, que hi ha indicis que l'alcaldessa va protegir els regidors esquitxats pel cas

Núria Marín
Imatge de l'alcaldessa de l'Hospitalet, Núria Marín, en roda de premsa aquest 13 de juliol de 2020. (Horitzontal)

Núria Marín nega qualsevol ànim d’amagar les possibles irregularitats detectades al Consell Esportiu de l’Hospitalet de Llobregat. L’alcaldessa de la ciutat ha declarat aquest divendres com a investigada davant la jutgessa que investiga el cas. Segons Marín, ella va fer el que va poder així que va conèixer el cas.

Segons Marín, ella va encarregar una auditoria quan un regidor del seu partit li va dir que el Consell Esportiu tenia dues comptabilitats, i poc més hi podia fer perquè el Consell és una entitat privada. Després de declarar i sense acceptar preguntes, ha dit que confia que la deixin fora de la investigació.

Però l’advocat de l’acusació popular, Enrique Leiva, d’En Comú Podem, apunta que hi ha indicis que l’alcaldessa va protegir els altres dos regidors socialistes esquitxats pel cas.

La diferència entre els pressupostos que es presentaven a diferents institucions és de mig milió d’euros, diners que haurien servit per pagar arbitres i col·laboradors de les activitats esportives i altres despeses que els investigadors miren ara amb lupa.

(Visited 133 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari