La CCMA afegeix 75.000 euros als 2,1 milions amb què ha comprat un projecte de Mediapro

‘L’última nit del karaoke’, que es va començar a gravar el 15 de març, és la quarta producció més ben pagada de la història de TV3, darrere de ‘Polònia’, ‘Merlí’ i ‘Les de l’hoquei’

Fotograma de la sèrie 'L'última nit del karaoke' de Mediapro per TV3

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha afegit 74.920 euros als 2.159.815,05 euros que va adjudicar, el 29 de juliol passat, a El Terrat de Gestiones, del grup Mediapro, perquè s’encarregués de la realització de 10 capítols d’una sèrie titulada L’última nit del karaoke. Aquests diners corresponen, segons l’Espai del proveïdor/client de la CCMA a “despeses addicionals rodatge per covid”. Només un altre programa de TV3 de producció externa, Nexes, ha rebut aquest tracte especial. Nexes, programa dirigit i presentat per Mònica Terribas i Jordi Basté ha rebut dos ajuts addicionals per valor de 71.830,84 euros i 58.349,50 euros, com a compensació per l’efecte de la Covid en la seva realització. En total, Nexes ha costat  1.479.859,76 euros i L’última nit del karaoke, 2.234.735,05 euros.

Els deu capítols d’aquesta sèrie de l’empresa de Jaume Roures se situen com la producció més cara de la història de TV3, només superada per Polònia, Les de l’hoquei i Merlí. El darrer contracte del programa humorístic que realitza Minoria Absoluta es va signar el 16 de setembre passat per un valor de 3.117.426,59 euros. Els tretze episodis de Les de l’hoquei, produït per Brutal Media, han costat, cada una de les dues temporades, 2.703.843,92 euros mentre que cada temporada de Merlí va suposar una despesa per la CCMA d’uns 2,5 milions d’euros.

L’última nit del karaoke, doncs, és més cara que Planta Baixa, de La Manchester Radiofònica (1.846.008,72 euros),  Està passant, de Minoria Absoluta (1.649.163,58 euros), Crims, True Crime Factory-Goroka Contents (1.510.349,36 euros), FAQS, El Terrat de Gestiones-Mediapro (1.494.869,18 euros) o l’APM, Alguna pregunta (1.047.771,10 euros).

Aquest projecte és un dels 34 que la CCMA va considerar que es mereixien rebre diners de la partida de 6 milions que el Departament de Cultura de la Generalitat va entregar, el juny de l’any passat, a TV3 pel “foment d’obres audiovisuals i cinematogràfiques catalanes de nova creació”. Entre L’última nit del karaoke i Nexes es van quedar amb 3,5 d’aquests 6 milions. Els altres 32 projectes seleccionats es van repartir els 2,5 milions restants, a un promig de 80.000 euros cadascun.

La gravació de la sèrie de Mediapro va començar el 15 de març a l’antic cinema Astòria de Barcelona. En aquest local, segons la nota de premsa difosa per Mediapro, “s’hi podran veure històries independents que es barrejaran entre elles i que passaran simultàniament en una sola nit. Els protagonistes són grups de persones sense una relació aparent, que alliberaran el seu ésser veritable i crearan situacions límit que faran que el Karaoke Imperial del Sr. Wang acabi la nit entre flames, i no precisament per accident. Qui ha provocat l’incendi? Després d’una nit plena de secrets revelats, cites que no han sortit com s’esperava i visites sorpresa… de sospitosos no en falten”.

L’última nit del karaoke és una sèrie creada per Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco, amb direcció de Pedro B. Abreu, Serapi Soler i Oriol Pérez, i amb guió de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà i Dani Amor. Entre els actors i actrius que hi intervenen hi ha Àlex Maruny, Roser Tapias, Sana Yumii, Alberto Jo Lee, Santi Pons, Artur Busquets i Elisabet Casanovas.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides