Quins mitjans donen suport al ‘DNI’ del Consell per la República?

Puigdemont, promocionant la "Identitat Digital Republicana"
Puigdemont, promocionant la "Identitat Digital Republicana"

El Consell per la República ha anunciat el llançament de la “Identitat Digital Republicana”, una targeta que promociona com una via per participar “de manera directa al procés d’assolir la independència”, i que costa 12 euros.

A l’espai que dedica a aquest DNI per a independentistes, el web de l’entitat liderada des de Waterloo per l’expresident Carles Puigdemont exhibeix els suports d’empreses i altres entitats amb què s’estrena la targeta, presentats sota l’epígraf “Amb qui sumem”.

D’entrada, hi ha catorze, entre els quals Petrolis Independents, l’empresa del diputat de Junts Joan Canadell. També destaquen com les més conegudes la Plataforma per la Llengua i les associacions empresarials Cercle Català de Negocis -del qual va formar part la diputada al Congrés Míriam Nogueras- i Anem per Feina, així com l’operadora de telefonia mòbil Parlem.

El sector més representat, però, és el dels mitjans de comunicació: Vilaweb, El Punt Avui, El Nacional, El Món i La República, per aquest ordre, ja sumen amb el Consell per la República. Això vol dir que han estat dels primers que ofereixen als seus usuaris la possibilitat d’emprar aquesta “Identitat Digital Republicana” per identificar-se.

Es tracta dels mitjans més connectats i clarament alineats editorialment amb l’independentisme que representen Junts i el Consell per la República. L’expresident Puigdemont, per cert, va treballar a El Punt anys abans que aquest diari es fusionés amb l’Avui. El director d’El Punt Avui és Xevi Xirgo, amb qui Puigdemont ha publicat els llibres M’explico. De la investidura a l’exili i La lluita a l’exili.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides