Cuevillas fa de Torrent i desconsella tramitar resolucions estèrils sobre la monarquia i l’autodeterminació

El secretari segon de la Mesa del Parlament defensa que "la immolació s'ha de fer si té eficàcia"

Jaume Alonso-Cuevillas
Jaume Alonso-Cuevillas

L’advocat i secretari segon de la Mesa del Parlament, Jaume Alonso-Cuevillas, és partidari de no tramitar propostes de resolució sobre el rei i l’autodeterminació, motius pels quals la fiscalia ha presentat una querella contra els membres independentistes de l’anterior Mesa.

Així, en una entrevista a Vilaweb, Cuevillas ha defensat que admetre a tràmit propostes d’aquestes característiques “no és una confrontació intel·ligent”, coincidint amb les tesis de l’expresident del Parlament, Roger Torrent, que tant criticava Junts.

“Això és intentar resistir d’una manera testosterònica, com un legionari que veus que disparen, però que va amb el pit descobert”, ha afegit per després concloure que “la immolació s’ha de fer si té eficàcia”.

Segons Cuevillas, és més intel·ligent denunciar que és una “aberració jurídica” però no insistir en el tema. Cuevillas també ha recordat que les propostes de resolució són merament declaratives i no tenen “cap eficàcia jurídica”. “Què és més eficaç per desgastar l’estat espanyol? Denunciar això o deixar que ens inhabilitin sense pena ni glòria per una bestiesa?”, ha preguntat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides