Els comuns temen ser irrellevants al nou Parlament

El pacte entre independentistes augura una legislatura on ERC, JxCat i la CUP seran, previsiblement, els socis del Govern per a tot. I això, en contra del que esperaven els comuns, deixa Jéssica Albiach i En Comú Podem en una situació complicada. De la mateixa manera que Podem va témer convertir-se en irrellevant al Congrés dels Diputats si no aconseguia governar amb el PSOE de Pedro Sánchez, els comuns ara tenen por de passar tan desapercebuts i ser tan poc útils al Parlament que, en unes futures eleccions, no puguin defensar el seu paper propositiu. De fet, ja es parla d’intentar pressionar el Govern perquè entri en contradiccions i veure si de cara als pressupostos el mal clima entre els socis fa que tornin a recórrer a ells i poder així influir.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.