Quin DNI ha deixat al descobert Ramon Cotarelo en un dels seus missatges a Twitter?

Tuit de Ramon Cotarelo amb el certificat de la CCMA conforme no ha cobrat mai de TV3 o Catalunya Ràdio

El de Teresa Farré, directora de Gestió i Recursos i representant legal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). Ramon Cotarelo fa temps que se les té amb ERC i en una de les seves discussions a Twitter el van acusar de mentir quan deia que mai no havia cobrat res de TV3 ja que al web de la transparència de la CCMA hi consten dues anotacions segons les quals hauria cobrat 3.600 euros el 2016 per participar al programa Catalunya vespre, de Catalunya Ràdio, i 5.000 euros el 2018, per intervenir com a tertulià del Més 324, de TV3.

Cotarelo va demanar la CCMA que li fes arribar un document on constés que era el seu web qui mentia i que ell mai no havia cobrat res per les seves intervencions a TV3 i Catalunya Ràdio. Teresa Farré li va fer arribar un certificat on assegurava que “a data d’avui el Senyor Ramon Cotarelo García no ha percebut cap retribució derivada dels 2 contractes signats de dates 26/10/2016 i del 18/02/2018 i publicats a l’espai de la transparència i que l’import informat correspon a l’estimació dels ingressos que podia percebre per la prestació dels seus serveis”. És a dir que Cotarelo va firmar el contracte per rebre aquests diners però al final, tot i que va fer les intervencions corresponents, no va voler cobrar-los per raons que no ha explicat.

Al missatge de Twitter on va penjar el certificat de la representant legal de la CCMA, hi va escriure: “Ja està aquí. La prova que mai he rebut un cèntim de @tv3cat. Dedicat a la brigada de difamació de @Esquerra_ERC i els seus còmplices “periodistes”. A més de la difamació, @Esquerra_ERC ha passat al veto directe. Més de dos anys vetat a un mitjà públic que volia contractar-me”. No va caure en la necessitat d’ocultar el DNI de Teresa Farré. Quan alguns usuaris de twitter li van fer avinent, va penjar un segon missatge on apareixia el certificat amb el número del DNI tatxat en dos dels tres llocs on sortia. Aquest tuit encara es pot veure al pefil de Ramon Cotarelo, un perfil on el catedràtic de Ciència Política fidel seguidor de Carles Puigdemont, defensa que JxCat voti en contra de la investidura de Pere Aragonès i que passi a l’oposició al Parlament de Catalunya.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.