Gran escabetxina a Ciutadans

La caiguda en picat de Ciutadans el 14-F comença a passar factura. La formació sembla no assumir que ara té només sis diputats al Parlament i que n’ha perdut 30. Continua reclamant la mateixa atenció mediàtica, es queixa perquè ja no té el mateix tracte que quan era el grup més gran i se sorprèn que alguns no comptin amb ells per a negociacions i converses. Però on sí que ho han assumit, i molt, és en el terreny econòmic.

A més de canviar de seu i deixar el caríssim edifici del carrer Balmes, el partit ha fet fora gran part de la gent que treballava per a ells. N’ha resultat especialment damnificat el seu departament de comunicació, que ha patit una autèntica escabetxina.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.