Gran escabetxina a Ciutadans

La caiguda en picat de Ciutadans el 14-F comença a passar factura. La formació sembla no assumir que ara té només sis diputats al Parlament i que n’ha perdut 30. Continua reclamant la mateixa atenció mediàtica, es queixa perquè ja no té el mateix tracte que quan era el grup més gran i se sorprèn que alguns no comptin amb ells per a negociacions i converses. Però on sí que ho han assumit, i molt, és en el terreny econòmic.

A més de canviar de seu i deixar el caríssim edifici del carrer Balmes, el partit ha fet fora gran part de la gent que treballava per a ells. N’ha resultat especialment damnificat el seu departament de comunicació, que ha patit una autèntica escabetxina.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides