Cuevillas assenyala Sanchis

El secretari segon de la Mesa del Parlament retreu al director de TV3 que ha entrevistat Borràs com un fiscal

Jaume Alonso-Cuevillas
Jaume Alonso-Cuevillas

Jaume Alonso-Cuevillas, el nou secretari segon del Parlament de Catalunya, ha assenyalat el director de TV3, Vicent Sanchis, per l’entrevista que li ha fet aquest diumenge a la presidenta del Parlament, Laura Borràs.

“No sabia que el director de TV3 tingués vocació de Fiscal“, ha escrit Alonso-Cuevillas a Twitter, una crítica contra les preguntes que ha realitzat Sanchis durant l’entrevista.

No és l’única observació que el director de TV3 ha rebut de part de Junts. El diputat Francesc de Dalmases, molt proper a Borràs, ha piulat que “no és l’entrevista que esperàvem a la presidenta del Parlament”. No obstant això, De Dalmases ha afegit que “ha ajudat a veure i constatar l’enorme dimensió política i humana” de Borràs.

Hores abans, Alonso-Cuevillas també s’havia mostrat crític amb la intervenció d’un altre periodista independentista, Quico Sallés, perquè havia dit al FAQs de TV3 que Quim Torra havia estat un mal president de la Generalitat i que hauria d’ometre que va exercir el càrrec en el seu currículum.

El flamant secretari segon de la Mesa del Parlament, l’endemà d’assumir el càrrec, va replicar: “No, Quico Sallés. Prefereixo que ens governin persones coherents que cínics. Poden cometre errors, però no ens enganyen”.

(Visited 355 times, 1 visits today)

avui destaquem

1 comentari a “Cuevillas assenyala Sanchis”

  1. L entrevista del Sr Sanchis a la Sra Borras impresentable pero no es la primera vegada que el sr Sanchis esta fora de lloc
    Per sort tenim molt millors presentadors que ho farien millor ja es hora del relleu

    Respon

Feu un comentari