L’esposa de Puigdemont mostra el seu suport a Laporta i li compromet la independència

Marcela Topor, parella de l'expresident de la Generalitat, ara a Waterloo, ha llançat el seu missatge a Twitter

puigdemont laporta
puigdemont laporta

Marcela Topor, esposa de l’expresident de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha mostrat en el seu compte personal de Twitter el seu suport a Joan Laporta en la seva carrera per la presidència del FC Barcelona. La parella de l’expresident de la Generalitat ha llançat un missatge amb el lema de la campanya de Laporta en el qual s’inclou la petició de vot del candidat per a les eleccions d’aquest diumenge.

“Perquè #EstimemElBarça”, escriure Topor al costat del missatge de Laporta que diu: “Aquest diumenge 7 de març us demano que em doneu la vostra confiança. Voteu-me. I quan us preguntin per què m’heu votat ja sabeu la resposta: perquè #EstimemElBarça”.

La piulada de suport, que compromet la independència del candidat i expresident del club, arriba al final d’una campanya en què el candidat ha reiterat una vegada i una altra que és independent i que no respon a cap interès polític.

És prou coneguda l’amistat del candidat amb l’expresident Puigdemont, ara a Waterloo. Tal com es feia ressò EL TRIANGLE; l’any 2014 els dos, acompanyats de Topor, van viatjar a Romania, país d’origen de la parella de Puigdemont, llavors alcalde de Girona. La visita va ser notícia al diari romanès Adevarul.

També és coneguda la paella, cuinada pel major dels Mossos, Josep Lluís Trapero, que els dos amics es van menjar a Cadaqués l’agost del 2016, i que es va encarregar de difondre Pilar Rahola, amfitriona de la trobada, on també hi havia Topor, la presentadora de TV3, Helena García Melero i el doctor Bonaventura Clotet, entre altres cares conegudes.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides