Què pensa Hasél de Borràs, Puigdemont i Torra?

Pablo Hasél
Pablo Hasél

Laura Borràs diu que ha mantingut aquest dimarts una “llarga i profitosa” conversa amb Pablo Hasél a la presó de Ponent, on aquest raper lleidatà compleix una condemna per enaltiment del terrorisme, un empresonament que va desencadenar una onada de protestes amb aldarulls als carrers fa dues setmanes.

La candidata de Junts a la presidència de la Generalitat ha especificat que han xerrat de “política, d’antirepressió i dels que fan de crossa al Règim del 78”, però Hasél no havia mostrat sintonia política els darrers anys amb l’independentisme puigdemontista. Més aviat el contrari.

De fet, no només ha estat molt menys amable que el també raper i amic seu Valtònyc amb els expresidents Carles Puigdemont i Quim Torra, sinó que va tractar la mateixa Borràs el juny del 2019 de “bleda”, i va retreure-li com un “ridícul” la seva trobada amb Felip VI.

“Després de la bleda de la Borràs fent el ridícul amb el rei, això d’en covard d’en Torra. Són un govern útil, sí, per perpetuar la còmoda dominació de l’Estat. Quina vergonya tenir aquests polítics i a sobre mantenir-los amb sous elevadíssims”, va comentar a Twitter sobre la notícia d’una negativa del govern espanyol a reunir-se amb Torra.

Hasél, sobre un sonat bany de masses amb format de passadís que van rebre la mateixa Borràs i Pilar Rahola, va piular que “és d’allò més fastigós vist aquests dies”. “Posen com a estrelles de Hollywood mentre el seu govern reprimeix brutalment i dóna suport l’empresonament de manifestants. Són pitjor que els feixistes que van del que són”, va afegir.

A parer del raper, Torra és “covard”, i també “estafador” i “repressor”, però descartava, citant “els fets”, que fos un veritable independentista. I tot i que va dir d’ell un cop que havia superat Unidas Podemos per l’esquerra, també el va etiquetar de “nefast tant per a la independència com per a la resta de drets i llibertats”. A més, va escriure que “Torra enviaria els Mossos a cometre una massacre“, en el cas que les masses prenguessin el control del Parlament.

Així mateix, va retreure-li “cinisme” per exigir a Pedro Sánchez “que aturi la repressió mentre els seus Mossos reprimeixen l’antifeixisme i l’independentisme o el seu Govern es persona com acusació contra lluitadors, és fastigós”.

“Menor d’edat i ja atropellat per la policia que justifica el Govern. Torra i els seus són uns veritables terroristes, emparen el mateix que fan els jihadistes. Mereixen el pitjor”, va manifestar contra el darrer president català sobre un determinat comportament dels Mossos d’Esquadra al volant.

Pel que fa a Puigdemont, Hasél el va tractar de “farsant” perquè, segons ell, es va posicionar “amb l’imperialisme que intenta prendre el control de Bielorússia“. Troba que representa “la claudicació, l’estafa al poble català, la rendició davant la repressió”, i el culpa de ser “un dels qui més aturen la lluita als carrers i l’intent de fer efectiva la república”. A més, el va descriure com “un altre venedor de fum autonomista sense cap pla realista de ruptura amb l’Estat espanyol i que quan comença la revolta als carrers la criminalitza”. “A hores d’ara creure que pot ser un líder conseqüent és demencial”, va escriure.

“Puigdemont, com a messies de la secta processista, serà rebut a Perpinyà com un heroi. El mateix que va enterrar el referèndum, qui criminalitza manifestants, qui va acatar el 155, qui atura la revolta necessària en definitiva. El processisme és una religió: creure cegament”, va criticar-lo. “Jo no no defenso Puigdemont, he denunciat la seva estafa incomptables vegades”, ha piulat també sobre el líder de Junts.

(Visited 793 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari