La forense diu que Ferrusola està incapacitada per afrontar un judici

La pèrita determina que pateix alzheimer, amb limitacions tant físiques com cognitives

Marta Ferrusola

La metge forense de l’Audiència Nacional ha determinat que la Marta Ferrusola, dona de l’expresident català Jordi Pujol, està incapacitada per afrontar una declaració judicial. Ella, amb el seu marit i els seus fills, estan processats per presumptament formar una organització criminal per enriquir-se.

El titular de Jutjat Central d’Instrucció número 5, Santiago Pedraz, va atendre la petició de la defensa i va ordenar un informe forense per determinar si ha de quedar exempta penalment dels fets al no estar capacitada per afrontar un judici.

La forense ha conclòs que Ferrusola pateix alzheimer moderadament greu de cinc anys d’evolució. “La patologia comporta limitacions tant a nivell físic (dificultat psicomotriu) com a nivell cognitiu (incapacitat per analitzar, avaluar, comprendre i actuar de forma adequada a les circumstàncies que l’envolten)”, recull l’informe segons indica la Vanguardia.

“Després del reconeixement dut a terme sobre la informada, en opinió d’aquesta pèrita, actualment aquesta no reuneix les condicions psíquiques mínimes necessàries per prestar declaració”, conclou l’informe.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides