Joan Carles I paga la segona regularització gràcies a préstecs d’amics i empresaris

No hi haurà una tercera maniobra com aquesta per part del rei emèrit, segons avança la Cadena SER

Joan Carles I
Joan Carles I

El rei emèrit d’Espanya, Joan Carles I, ha afrontat la segona regularització de la seva situació amb Hisenda gràcies als préstecs facilitats per amics seus i empresaris, revela la Cadena SER en una informació que afegeix que l’equip jurídic de l’excap d’Estat descarta una tercera regularització.

L’advocat de Joan Carles I, Javier Sánchez-Junco, ha reconegut aquest divendres la segona regularització fiscal “sense requeriment previ de cap mena”, per un import de 4.395.901,96 euros, que assegura que inclou interessos de demora i recàrrecs, i que correspon al 47% de les despeses que, fins al 2018, li va pagar la Fundació Zagatka, propietat d’Álvaro d’Orleans, parent de Joan Carles I.

Segons la Cadena SER, l’excap d’Estat ha rebut els gairebé 4,4 milions que ha pagat ara gràcies a les aportacions d’un grup d’empresaris i amics espanyols, que estan exemptes de tributar i que han estat formalitzades davant l’Agència Tributària fa aproximadament un mes.

Es tracta de la segona regularització que realitza Joan Carles I, després d’haver pagat gairebé 700.000 euros per deutes dels períodes de 2016 al 2018, quan ja havia perdut la inviolabilitat perquè ja havia abdicat, corresponents a despeses pagades gràcies a targetes bancàries amb què disposava de fons opacs de l’empresari mexicà Allen Sanginés-Krause.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides