ABANS DE LES ELECCIONS, LAPORTA JA REPARTEIX MÉS DE VINT CÀRRECS A EXJUGADORS DEL BARÇA

Joan Laporta ha repartit i ha promès almenys vint càrrecs i treball, entre els quals a la dotzena llarga d’exjugadors i tècnics que van participar en la presentació dels seus plans esportius per al Barça, si guanya, a partir del pròxim dia 7 de març. Va ser una altra exhibició, perfectament calculada, d’aquest estil de gestió basat a continuar comprant voluntats amb els diners del club, l’abús i el malbaratament dels recursos, assegurant que tots els presents en l’acte més els que van intervenir per vídeotrucada i als qui va nomenar tindran la seva recompensa en forma de vinculació remunerada amb el club.

En canvi, a l’hora d’exposar un organigrama i un funcionament de l’àrea esportiva es va limitar a copiar el programa d’un altre candidat i a tirar pilotes fora sobre qui prendrà les decisions. En el seu cas, no obstant això, va quedar molt clar que sota la figura d’una mena de gerent com és Mateu Alemany, un alt executiu amb un salari també descomunal, serà ell qui dirigeixi i decideixi la desena d’operacions que ja té aparaulades amb agents i intermediaris amb els quals pensa recuperar bona part de les despeses de campanya, que ja s’eleven a més de dos milions d’euros.

Almenys això és el que els ha promès a tots i cadascun dels participants en una presentació de ‘clàssics’ que fa temps que  pidolen  un càrrec a canvi d’exaltar i propagar la paraula de Laporta entre el barcelonisme, i això malgrat saber que formen part d’un seguici corrupte, aliè als valors del club, i alineat amb un estil de gestió opac, ruïnós i definitivament letal per a aquest model de propietat que Laporta vol derrocar per a entrar en el món de les capitalitzacions i la SA. 

D’una altra manera, els seus plans de repartir tants diners entre els seus amics i col·laboradors no seran possibles per la senzilla raó que avui no queda ni un euro en el club, igual que el va deixar ell el 2010 després de set anys de gestió.

L’amenaça d’incorporar desenes de persones només pel fet d’haver fet la rosca a Laporta en aquests actes de campanya suposa, finalment, que tota l’estructura eficient i que encara funciona en el futbol formatiu de Sant Joan Despí deixi de ser l’últim reducte d’una metodologia d’èxit i única en el món. També desapareixerà si Laporta surt president.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.