Junts vol passar la patata calenta d’Interior a ERC

El conseller d’Interior, Miquel Sàmper, no vol repetir en el càrrec. Així es desprèn de l’actitud que ha tingut arran dels aldarulls posteriors a l’entrada a la presó del raper Pablo Hasél. I és que Sàmper ha dit que calia canviar el model policial i de seguretat, i ha renegat de l’acció que ell mateix i tots els consellers anteriors de JxCat i CiU dels últims onze anys han imposat.

L’estratègia no és casual. Les declaracions del conseller han coincidit amb les reunions de JxCat i la CUP, que reclama precisament canvis en els Mossos. I evidencia que Junts el que vol és passar Interior a mans d’ERC i que, després del moviment de Sàmper, siguin els republicans els que es mengin el marró d’haver de lidiar amb un cos emprenyat.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides