Una associació de Mossos alerta als polítics que faran ingovernable el cos

L'APME diu que "ens governen piròmans i irresponsables" i que "fereixen més els silencis dels polítics que les pedres"

Comissaria atacada a Vic
Comissaria atacada a Vic

L’Associació Professional de Mossos d’Esquadra (APME) ha lamentat que “ens governen piròmans i irresponsables“, en un comunicat on els alerta que “corren el risc de perdre el control de la situació dins el cos“.

De fet, aquesta interpel·lació als polítics conclou amb una advertència: “O recondueixen d’una vegada totes aquestes situacions o farem el Cos de Mossos d’Esquadra ingovernable“. “Fins ara, les més de 1.200 persones que formem APME hem actuat amb una responsabilitat impecable en totes les nostres reivindicacions, però això s’acabarà”, adverteix.

Aquesta associació denuncia que “qualsevol motiu és vàlid per atacar amb tota impunitat a la policia” i afirma que “el que no pensem continuar tolerant és l’insultant silenci, la connivència amb qui ens ataca i la construcció d’un relat fictici on es criminalitza permanentment l’actuació policial”.

En particular, reclama que s’utilitzin les imatges que enregistren les unitats policials “per defensar públicament les actuacions” dels agents, perquè “tothom vegi en primera persona la realitat d’aquests disturbis”.

“Els Mossos no som un sac de boxa on desfogar les frustracions vitals. No podem ser utilitzats per rèdit electoral de polítics i governants que no tenen la suficient integritat, coherència i responsabilitat”, manifesta l’APME en el tuit amb què han difós el comunicat.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.