Baixa la pressió hospitalària, però segueix augmentant la velocitat de contagi del coronavirus

Catalunya suma 37 defuncions en les últimes 24 hores

Catalunya ha registrat aquest divendres un descens de pacients amb covid-19 als hospitals (-91) i a les UCI (-3), segons les dades notificades pel Departament de Salut. En aquest sentit, actualment romanen hospitalitzats 2.026 malalts, dels quals 613 es troben a les unitats de crítics.

Tanmateix, la velocitat de contagi del virus (Rt), per tercer dia consecutiu, ha augmentat una centèsima (0,86). Això vol dir que, de mitjana, 100 persones en contagien a 86. En canvi, el risc de rebrot ha baixat 10 punts i s’ha situat en els 264. Cal recordar que a partir dels 200 punts les xifres indiquen un risc molt elevat que l’epidèmia es descontroli.

Salut també ha comunicat 1.994 positius (aquest dijous se’n van diagnosticar 1.862) i 37 defuncions (ahir, 59). Des de l’inici de la pandèmia, s’han comptabilitzat a Catalunya 542.902 casos i 20.408 morts.

Pel que fa a la campanya de vacunació a Catalunya, 277.091 persones han rebut la primera dosi mentre que 176.212 ja s’han posat la segona.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

NOTES ESPECIALS

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.