L’informe de l’Eurocambra proposa aixecar la immunitat de Puigdemont

L'expresident i eurodiputat de Junts presentarà una queixa a Sassoli per la filtració

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

El ponent del suplicatori de Carles Puigdemont al Parlament Europeu, el conservador búlgar Angel Dzhambazki, ha lliurat aquest dimecres l’informe que presentarà a la comissió d’Afers Jurídics de la cambra, el qual proposa aixecar la immunitat que té com a eurodiputat l’expresidenta català, segons avança el diari ABC.

La setmana vinent es debatrà i es votarà la qüestió al Parlament Europeu abans que, la setmana del 8 de març, es porti la decisió al ple. L’eventual aixecament de la immunitat reactivarà el procés d’extradició que es trobava congelat a la justícia belga, en espera que es pronunciés l’Eurocambra.

Puigdemont formularà queixes al president del Parlament Europeu, David Sassoli, i al secretari de la comissió d’Afers Jurídics per la filtració de l’informe, adduint que constitueix una irregularitat greu en el procediment.

(Visited 190 times, 1 visits today)

avui destaquem

Feu un comentari