L’informe de l’Eurocambra proposa aixecar la immunitat de Puigdemont

L'expresident i eurodiputat de Junts presentarà una queixa a Sassoli per la filtració

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

El ponent del suplicatori de Carles Puigdemont al Parlament Europeu, el conservador búlgar Angel Dzhambazki, ha lliurat aquest dimecres l’informe que presentarà a la comissió d’Afers Jurídics de la cambra, el qual proposa aixecar la immunitat que té com a eurodiputat l’expresidenta català, segons avança el diari ABC.

La setmana vinent es debatrà i es votarà la qüestió al Parlament Europeu abans que, la setmana del 8 de març, es porti la decisió al ple. L’eventual aixecament de la immunitat reactivarà el procés d’extradició que es trobava congelat a la justícia belga, en espera que es pronunciés l’Eurocambra.

Puigdemont formularà queixes al president del Parlament Europeu, David Sassoli, i al secretari de la comissió d’Afers Jurídics per la filtració de l’informe, adduint que constitueix una irregularitat greu en el procediment.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides