L’informe de l’Eurocambra proposa aixecar la immunitat de Puigdemont

L'expresident i eurodiputat de Junts presentarà una queixa a Sassoli per la filtració

Carles Puigdemont
Carles Puigdemont

El ponent del suplicatori de Carles Puigdemont al Parlament Europeu, el conservador búlgar Angel Dzhambazki, ha lliurat aquest dimecres l’informe que presentarà a la comissió d’Afers Jurídics de la cambra, el qual proposa aixecar la immunitat que té com a eurodiputat l’expresidenta català, segons avança el diari ABC.

La setmana vinent es debatrà i es votarà la qüestió al Parlament Europeu abans que, la setmana del 8 de març, es porti la decisió al ple. L’eventual aixecament de la immunitat reactivarà el procés d’extradició que es trobava congelat a la justícia belga, en espera que es pronunciés l’Eurocambra.

Puigdemont formularà queixes al president del Parlament Europeu, David Sassoli, i al secretari de la comissió d’Afers Jurídics per la filtració de l’informe, adduint que constitueix una irregularitat greu en el procediment.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.