Budó, presidenta del Parlament?

L’actual consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, està cansada del seu paper. Així ho assegura gent ben propera a la consellera i de l’entorn de JxCat, el seu partit. És per això que fa dies que fa córrer entre els dirigents de la formació la seva intenció d’accedir a un altre càrrec, que ella considera igualment destacat, però sense l’erosió gairebé diària de fer de portaveu del Govern de la Generalitat.

Segons les mateixes fonts, Budó hauria explicat a alguns companys que, en el cas que les negociacions entre els partits ho permetin, voldria ser la pròxima presidenta del Parlament de Catalunya. És cert, també, que part de JxCat no ho veu bé.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.