Unides però no barrejades, en suport de Jéssica Albiach

Les eleccions al Parlament sempre compten amb un llarg llistat de líders madrilenys i d’altres punts de l’Estat que es passegen per Catalunya en campanya, per donar suport als candidats a la presidència de la Generalitat dels partits estatals. Però, com passa darrerament a les campanyes catalanes, els comuns es troben amb una circumstància que cap altre partit té. I és que En Comú Podem acull al seu si l’extinta ICV, la formació d’Ada Colau, els militants de Podem Catalunya i els d’Esquerra Unida de Catalunya; i això fa que en campanya els visitin líders territorials i estatals de Podem i d’Esquerra Unida. En altres ocasions, les relacions entre aquests dos partits no eren gaire fluides, i això justificava que els seus actes no fossin conjunts.

Però en aquesta campanya no hi ha excuses. Podem i Esquerra Unida formen juntes Unides Podem al Congrés, es presenten juntes a tots els comicis i comparteixen consell de ministres a Espanya. Amb tot, això no ha estat prou perquè coincideixin en les seves visites a Catalunya Pablo Iglesias i Alberto Garzón. De fet, van fer campanya amb els comuns el mateix cap de setmana, però un el dissabte i l’altre el diumenge. I és que a Unides Podem sembla que opten per estar unides però no barrejades, si més no quan es tracta de donar suport a Jéssica Albiach.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides