Unides però no barrejades, en suport de Jéssica Albiach

Les eleccions al Parlament sempre compten amb un llarg llistat de líders madrilenys i d’altres punts de l’Estat que es passegen per Catalunya en campanya, per donar suport als candidats a la presidència de la Generalitat dels partits estatals. Però, com passa darrerament a les campanyes catalanes, els comuns es troben amb una circumstància que cap altre partit té. I és que En Comú Podem acull al seu si l’extinta ICV, la formació d’Ada Colau, els militants de Podem Catalunya i els d’Esquerra Unida de Catalunya; i això fa que en campanya els visitin líders territorials i estatals de Podem i d’Esquerra Unida. En altres ocasions, les relacions entre aquests dos partits no eren gaire fluides, i això justificava que els seus actes no fossin conjunts.

Però en aquesta campanya no hi ha excuses. Podem i Esquerra Unida formen juntes Unides Podem al Congrés, es presenten juntes a tots els comicis i comparteixen consell de ministres a Espanya. Amb tot, això no ha estat prou perquè coincideixin en les seves visites a Catalunya Pablo Iglesias i Alberto Garzón. De fet, van fer campanya amb els comuns el mateix cap de setmana, però un el dissabte i l’altre el diumenge. I és que a Unides Podem sembla que opten per estar unides però no barrejades, si més no quan es tracta de donar suport a Jéssica Albiach.

Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides

 

Desactiva tu adbloker en nuestra web para disfrutar el contenido

  1. Pulsa el icono del adblocker
  2. Selecciona “No actuar en páginas de este sitio web” (o similar). También puedes pulsar el botón “Activado para este sitio” o “Pausar adblocker”.
  3. Pulsa el botón refrescar de tu navegador para ver el contenido completo.