La CUP decideix no enviar a la seva candidata a la Generalitat al darrer debat televisiu

Dolors Sabater ha participat en tres dels cinc grans debats de la campanya

Dolors Sabater
Dolors Sabater

La candidatura CUP-Un Nou Cicle per Guanyar ha decidit que la seva candidata a la presidència de la Generalitat, Dolors Sabater, no participi al darrer gran debat electoral de les eleccions catalanes, que emetrà aquesta nit La Sexta. En el seu lloc hi anirà la cap de llista per Tarragona, Laia Estrada.

No és el primer gran debat d’aquesta campanya electoral on la CUP no hi envia a la seva presidenciable. En aquest sentit, va ser el número 2 per Barcelona, Carles Riera, qui va participar al debat de RTVE celebrat fa deu dies. Tot i això, en els debat organitzats, respectivament, per La Vanguardia, la Cadena Ser i TV3, Sabater sí que hi ha assistit.

Cal recordar també que, en més d’una ocasió, la CUP ha desautoritzat a la seva candidata, que prové de la formació Guanyem, amb qui els cupaires van arribar a un acord electoral, per algunes declaracions pronunciades durant la campanya dels comicis autonòmics.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides