La pressió policial atura els talls ‘indepes’ de la Meridiana

El col·lectiu Meridiana Resisteix anuncia que reprendrà les protestes després de les eleccions

Dispositiu policial contra el tall de la Meridiana, aquesta setmana
Dispositiu policial contra el tall de la Meridiana, aquesta setmana

Meridiana Resisteix, el col·lectiu que organitza els talls de trànsit a la confluència de l’avinguda Meridiana i el passeig de Fabra i Puig de Barcelona, ha convocat el pròxim tall de protesta per a després de les eleccions catalanes: el 15 de febrer.

En un comunicat difós aquest dimecres al matí, Meridiana Resisteix emplaça els participants en els talls a tornar a protestar el dia 15, per bé que alhora insisteix que “forçarem diàriament” el dispositiu policial i que “buscarem l’escletxa” cada dia.

Aquest dimarts al vespre, això sí, els impulsors de la protesta havien comunicat que “la repressió ens fa ajornar indefinidament el 343è tall“. “Fer autocrítica i analitzar la situació respecte del conjunt de talls i les forces acumulades”, hi afegien.

La pressió policial dels Mossos va impedir per primer cop aquesta setmana el tall diari, dies després que la Junta Electoral prohibís durant la campanya electoral aquesta protesta, que s’organitza, de manera gairebé ininterrompuda, des que el Tribunal Suprem va condemnar per sedició els dirigents del procés.

(Visited 63 times, 1 visits today)
Facebook
Twitter
WhatsApp

avui destaquem

Feu un comentari