La Generalitat sol•licitarà al nou president del Barça que cedeixi el Camp Nou com a centre de vacunació

L’executiu també contempla l’opció que la Sagrada Família esdevingui un punt d'immunització

El Camp Nou

El Departament de Salut demanarà al futur president del Barça, que escolliran els socis de l’entitat el proper 7 de març, que cedeixi el Camp Nou com a centre per la vacunació massiva. En aquest sentit, el secretari de Salut Pública del govern català, Josep Maria Argimon, ha dit, en declaracions a Catalunya Ràdio, que des de Salut ja han començat a fer gestions amb el club blaugrana.

La decisió final, però, estarà en mans del futur president de l’entitat esportiva. Segons ha sabut TV3, els tres aspirants (Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa) han rebut bé la proposta.

L’objectiu del govern català és emfatitzar la importància de la vacunació, i per això volen utilitzar espais “emblemàtics” com a centres d’immunització. Per aquest motiu, Argimon també ha apuntat l’opció que la Sagrada Família es converteixi en un altre punt de vacunació, però ha admès que encara no han començat a fer les gestions pertinents.

La Generalitat calcula que pot arribar a administrar 150.000 dosis diàries de vacuna durant la vacunació massiva.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

NOTÍCIES RELACIONADES

avui destaquem

Deixa un comentari

Notícies més llegides